Verbeke Foundation

De Verbeke Foundation is een museum in de Oost-Vlaamse gemeente Kemzeke dat de private kunstverzameling van Vlaamse Waaslandse verzamelaar Geert Verbeke beheert. Er wordt moderne en hedendaagse kunst geëxposeerd. Voor iedereen toegankelijk.

Koeltoren Elektriciteit centrale

Charbonnage Forte Taille

Pirate café (Kefalonia / griekenland)

Radio GAGA

Farm Remy

La Cristallerie

Ergens in België staat deze oude kristal-glasfabriek. Goed beveiligd maar na het nodige klim- en klauterwerk kom je in een bijzondere wereld. Industriële Urbexfotografie... geweldig om te doen.

Domein Hofstade

Casino Royale

Masters of Steel

Lost in the Woods

Jungle Bus

Een hek van 1.50mtr. versperde een vrije inloop tot dit boerderijtje. Eenmaal binnen was er genoeg te zien en te fotograferen.

Villers la Ville

Chateau Noisy

Wat een indrukwekkend landhuis/kasteel moet dit ooit zijn geweest. Het huis was 'in staat van ontbinding' toen wij daar hebben gefotografeerd. Twee weken na onze photoshoot ging de sloophamer erin.

Chapelle de la Meusse

Een héél klein kapelletje ergens in Belgié. De zachte kleuren hebben iets liefelijks.

Abdij van Aulne

De Abdij ligt verstopt in een dal. We hadden geluk dat het bewolkt was wat een prachtig effect geeft bij het maken van HDR foto's. Ik heb hiervoor mijn 10-24 mm groothoeklens gebruikt. Elke HDR foto geeft een bijna onnatuurlijk beeld.  Zo'n kleine 2.5 uur hebben we ons daar vermaakt.

Old Mill

Wat eens een kleine watermolen was is nu een prachtig fotografisch object. Verlaten met de kleren nog in de kast. Waarom hebben de bewoners dit zo snel verlaten...!

Pigeon Church

Maison Dave

Estoril (Portugal)

Urbex fotografie kan overal ter wereld, dus ook tijdens onze vakantie in Portugal. Heel veel onbewoonde villa's, waarvan de meesten hermetisch gesloten. Maar één was er toegankelijk. Via een kleine opening in het hekwerk ben ik 's-morgens rond 06.30 uur binnen geglipt en maakte onderstaande foto's.

House of Ghosts

Gewapend met statief, een volle foto-tas én Google Earth op de telefoon vonden we deze prachtige locatie. Onze zaklampen kwamen nu goed van pas. Het ontwijken van laag hangende plafondlatten en naar beneden gevallen balken werd een sport. Diverse bomen en de klimops vonden hun weg door plafonds en langs de toiletpot omhoog. Na een paar uur verlieten we, dit eens zo'n mooi en statig huis, met een grote lach op je gezicht. Het was de rit meer dan waard.

Chateau Hoogemeyer


Monastére g

Oldtimer farm