Foto's en uitleg

De meeste foto's op mijn site zijn te koop. De prijs is zeer afhankelijk van het formaat en papier waarop de foto wordt afgedrukt. De hieronder zichtbare Urbexfoto's  zijn ingelijst te koop deze hebben op een expositie gestaan. 

Note; U ontvangt géén fotobestand. Ik laat de foto's afdrukken door een professionele afdrukcentrale die ik daarna aan u toestuur. Het inlijsten is aan u.


Foto 1 the Old Mill

Om 05.00 uur slopen we deze oude molenaarswoning binnen. Van de molen zelf was niets meer over. Ook de aangrenzende molenaarswoning was vergane glorie. Wachtend op wat natuurlijk zonlicht hebben we foto's gemaakt van de zolder met prachtige houten spanten. Toen we omstreeks 09.00 uur weer het pand verlieten en omkeken... gaf de ingang, die we in het donker nog niet hadden gezien, dit illustere beeld. 

Deze foto is te koop als losse foto om zelf in te (laten) lijsten.  85x65 cm


Foto 2 Radio Gaga

Een huis vol met een 30-tal oude radio’s uit de jaren 60. In de slaapkamer een opengeslagen bed met inmiddels zwaar vervuild beddengoed. Plafondplaten hingen los, enorme hoeveelheden spinnenwebben en losgelaten behang sierden deze slaapkamer. Op het nachtkastje lag een prachtige bril uit de jaren 70 met daarachter een schoolklasfoto van ‘mannekes’ van een jaar of 10. Wat zou hier zijn gebeurd om dit huis te verlaten en die kostbare radio’s zomaar achter te laten. Deze foto is te koop met lijst of als losse foto om zelf in te (laten) lijsten.


Foto 3 Farm Remy

Deze oude verlaten boerderij moesten we via een weiland benaderen. We hadden van andere Urbex-fotografen gehoord dat de buurman niet de meest vriendelijke was en zijn jachtgeweer paraat had staan. Eenmaal binnen troffen we veel heiligenbeelden aan. Hier hadden gelovige mensen gewoond. Een pop met blauwe ogen ergens in een hoekje op de kozijnrand trok meteen de aandacht. Deze foto is te koop met lijst of als losse foto om zelf in te (laten) lijsten.Foto 4 Farm Remy

In de slaapkamer van deze boerderij stonden een zwaar vervuilde parfum-vernevellaar en een kleine karaf.  De zacht groene kleur van het loslatende behang gaven het geheel een trieste uitstraling. De jongeman in de schoolbank erachter maakte de compositie compleet. Deze foto is te koop met lijst of als losse foto om zelf in te (laten) lijsten.


Foto 5 The Old Piano

Op onze buik kropen we onder het gaas door om op het terrein van een oude verwerkingsfabriek van steenkool te belanden. Naar wij hoorden was deze fabriek al tientallen jaren niet meer in gebruik. In het kantoor stond deze oude piano voor een vervallen muur. Een decor waar elke fotograaf van droomt. Te koop als losse foto of om zelf in te (laten) lijsten.